Vacature EPA-U adviseur (Regio Zuid)

Omdat je met complexe situaties te maken krijgt, is HBO (niveau) installatietechniek of bouwkunde een voorwaarde. Vanzelf beschik je over actuele kennis van moderne en oudere technieken, meet- en regelsystemen en weet je dit op de juiste manier toe te passen. Tijdens de inwerkperiode raak je gewend een de eisen die wij als organisatie aan je stellen. Na een gedegen opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig utiliteitsgebouwen gaat voorzien van een energie index. Daarbij voorzie je klanten desgewenst van een advies waarmee het gebouw energiezuiniger wordt. Vaak in overleg met de klant bepaal je de juiste aanpak. Goede communicatie is van belang om de verwachting van de klant te vertalen in een goed advies.

Vereisten

  • Passie voor je vak

  • Communicatief vaardig

  • Klantgericht en kritisch

  • Rijbewijs B

  • Beschikbaar voor een fulltime job

Wat mag je van onze verwachten:

Je ontvangt een marktconform salaris, 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

Je komt te werken in een gezellig en gemotiveerd team van 26 personen., waarbij samenwerking en samenhorigheid hoog in het vaandel staan. Tussen de middag maken wij vaak gezamenlijk een wandeling en de vrijdag hebben wij bekroond tot vis- of patatdag!

Je werkplek is van alle gemakken voorzien, zoals dubbele beeldschermen, een ergonomisch verstelbare bureaustoel en een headset. Mocht je wensen hebben voor je werkplek? Dan is er de ruimte deze aan te geven.

Wie zijn wij

BuildingLabel is een begrip als het gaat om Energielabels  en energieprestatie advisering (EPA). Naast het uitvoeren van EPA-projecten en overige bouwtechnische keuringen voor onder meer woningcorporaties, architecten en vastgoedmakelaars en het verzorgen van opleidingen hebben wij een netwerk van 300 zelfstandige EPA-adviseurs (licentiehouders) die gebruik maken van onze certificering om energielabels af te kunnen melden.

Interesse?

Sta jij na het lezen van deze vacature te popelen om bij ons te komen werken en woon/werk je in de regio Zuid Nederland? Reageer dan vandaag nog! Graag ontvangen wij je motivatiebrief en CV via projects@buildinglabel.com t.a.v. Klaas Renes

Sollicitatieprocedure

Spreekt jouw profiel ons aan? Dan nemen wij binnen 5 werkdagen na ontvangst van je profiel per telefoon contact met je op voor inplannen van een kennismakingsgesprek. Na het kennismakingsgesprek koppelen wij binnen 2 werkdagen aan je terug of wij ‘de klik’ voelde en doen wij je een voorstel.

Nodigen wij je niet uit voor een kennismakingsgesprek dan laten wij je dit, gezamenlijk met de reden, per email weten.