Vacature EPA-W adviseur (Regio Zuid)

Naast bouwkundige kennis is kennis van isolatietechnieken en installaties van belang. Daarbij is kennis en toepassing van elementen, systemen en regeltechniek van groot belang. Heb jij die kennis niet, maar wil je je verder ontwikkelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens de inwerkperiode raak je gewend een de eisen die wij als organisatie aan je stellen. Na een gedegen opleiding is het de bedoeling dat je zelfstandig woningen gaat opnemen om de energie index vast te stellen en/of een adviesrapport te schrijven. Belangrijk is dat je nauwkeurig woningen in kunt meten en de juiste samenstelling van gebouwdelen weet vast te stellen. Ook weet je voor een advies de juiste toepassing in te zetten. Communicatief weet je goed de balans te vinden tussen kritisch op je werk en klantgericht zijn.

Vereisten

  • Passie voor je vak

  • Communicatief vaardig

  • Klantgericht en kritisch

  • Rijbewijs B

  • Beschikbaar voor een fulltime job

Wat mag je van onze verwachten:

Je ontvangt een marktconform salaris, 8% vakantiegeld en 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

Je komt te werken in een gezellig en gemotiveerd team van 26 personen., waarbij samenwerking en samenhorigheid hoog in het vaandel staan. Tussen de middag maken wij vaak gezamenlijk een wandeling en de vrijdag hebben wij bekroond tot vis- of patatdag!

Je werkplek is van alle gemakken voorzien, zoals dubbele beeldschermen, een ergonomisch verstelbare bureaustoel en een headset. Mocht je wensen hebben voor je werkplek? Dan is er de ruimte deze aan te geven.

Wie zijn wij

BuildingLabel is een begrip als het gaat om Energielabels  en energieprestatie advisering (EPA). Naast het uitvoeren van EPA-projecten en overige bouwtechnische keuringen voor onder meer woningcorporaties, architecten en vastgoedmakelaars en het verzorgen van opleidingen hebben wij een netwerk van 300 zelfstandige EPA-adviseurs (licentiehouders) die gebruik maken van onze certificering om energielabels af te kunnen melden.

Interesse?

Sta jij na het lezen van deze vacature te popelen om bij ons te komen werken en woon/werk je in de regio Zuid Nederland? Reageer dan vandaag nog! Graag ontvangen wij je motivatiebrief en CV via projects@buildinglabel.com t.a.v. Klaas Renes

Sollicitatieprocedure

Spreekt jouw profiel ons aan? Dan nemen wij binnen 5 werkdagen na ontvangst van je profiel per telefoon contact met je op voor inplannen van een kennismakingsgesprek. Na het kennismakingsgesprek koppelen wij binnen 2 werkdagen aan je terug of wij ‘de klik’ voelde en doen wij je een voorstel.

Nodigen wij je niet uit voor een kennismakingsgesprek dan laten wij je dit, gezamenlijk met de reden, per email weten.