Vacature: Auditor EP-U in het kwaliteitsteam van BuildingLabel

Je bent ervaren en in het bezit van een EP U basis diploma, en bent bereid dit uit te breiden naar Detail.

Naast bouwkundige kennis is kennis van installaties van belang. Tijdens de inwerkperiode raak je gewend een de eisen die wij als organisatie aan onze partners stellen. De BRL9500-U en de nieuwste ISSO 75.1 zijn uitgangspunt van de controles. Het is de bedoeling dat je technische- en invoervragen van onze partners/EP adviseurs beantwoord. En dat je keuringen en berekeningen van onze partners controleert, zowel op dossierniveau als op locatie.

We zoeken iemand die communicatief en educatief is ingesteld. En die klantgericht en punctueel is.

Vereisten

  • Passie voor je vak

  • Communicatief vaardig

  • Klantgericht en kritisch

  • Rijbewijs B

  • Beschikbaar voor een fulltime job

Wat wij bieden:

Je ontvangt een marktconform salaris, 8% vakantiegeld, een dertiende maand en 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

Je werkt in een gezellig en gemotiveerd team van zeven personen, waarbij samenwerking en samenhorigheid hoog in het vaandel staan. Tussen de middag maken wij vaak gezamenlijk een wandeling en de vrijdag hebben wij bekroond tot vis- of patatdag!

Je werkplek is van alle gemakken voorzien, zoals dubbele beeldschermen, een ergonomisch verstelbare bureaustoel en een headset. Mocht je wensen hebben voor je werkplek? Dan is er de ruimte deze aan te geven.

Wie zijn wij

BuildingLabel is specialist op het gebied van energielabeling en maatwerkadvies. Wij registreren EP-W en EP-U Basis en Detail keuringen. Daarnaast zijn wij een opleidingscentrum. Wij leiden je op tot EP-W, EP-U Basis en/of Detail adviseur en bieden we jaarlijkse bijscholing aan onze partners, adviseurs, architecten, woningcorporaties en ambtenaren. Van ons kun je de hoogste kwaliteit verwachten.

BuildingLabel is in het bezit van alle BRL 9500 deelcertificaten en werkt met een hecht team van deskundigen.

Interesse?

Sta jij na het lezen van deze vacature te popelen om bij ons te komen werken? Reageer dan vandaag nog! Graag ontvangen wij je motivatiebrief en CV via info@buildinglabel.com t.a.v. Maurits Lavèn.

Sollicitatieprocedure

Spreekt jouw profiel ons aan? Dan nemen wij contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. Na het kennismakingsgesprek koppelen wij binnen twee werkdagen aan je terug wat ons besluit is