Vacature: Helpdesk Medewerker

Je houdt van multitasken, beantwoordt dagelijks de telefoon en mail, en je ondersteunt het kwaliteitsteam. Je houdt alle mutaties bij in onze BuildingBase en krijgt naast helpdesktaken ook vaste administratieve taken. Ons kantoor wordt ook gebruikt voor cursussen. Tijdens de cursusdagen zorg je dat alles rondom de cursus goed verloopt.

We hebben een warm contact met onze licentiehouders, en helpen ze graag verder als ze vastlopen met hun werk of vragen hebben. Ook informeren we belangstellenden voor onze cursussen.

We zoeken iemand die communicatief en educatief is ingesteld. En die klantgericht en punctueel is.

Vereisten

  • Communicatief vaardig

  • Klantgericht

  • Beschikbaar voor 24 tot fulltime

  • Woonachtig in de omgeving Zeewolde

Wat wij bieden:

Je ontvangt een marktconform salaris, 8% vakantiegeld, een dertiende maand en 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband.

Je werkt in een gezellig en gemotiveerd team, waarbij samenwerking en samenhorigheid hoog in het vaandel staan. Tussen de middag maken wij vaak gezamenlijk een wandeling en de vrijdag hebben wij bekroond tot vis- of patatdag!

Je werkplek is van alle gemakken voorzien, zoals dubbele beeldschermen, een ergonomisch verstelbare bureaustoel en een headset.

Wie zijn wij

BuildingLabel is specialist op het gebied van energielabeling en maatwerkadvies. Wij registreren EP-W en EP-U Basis en Detail keuringen. Daarnaast zijn wij een opleidingscentrum. Wij leiden je op tot EP-W, EP-U Basis en/of Detail adviseur en bieden we jaarlijkse bijscholing aan onze partners, adviseurs, architecten, woningcorporaties en ambtenaren. Van ons kun je de hoogste kwaliteit verwachten.

BuildingLabel is in het bezit van alle BRL 9500 deelcertificaten en werkt met een hecht team van deskundigen.

Interesse?

Sta jij na het lezen van deze vacature te popelen om bij ons te komen werken? Reageer dan vandaag nog! Graag ontvangen wij je motivatiebrief en CV via info@buildinglabel.com t.a.v. Maurits Lavèn.

Sollicitatieprocedure

Spreekt jouw profiel ons aan? Dan nemen wij contact met je op voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. Na het kennismakingsgesprek koppelen wij binnen twee werkdagen aan je terug wat ons besluit is.