Introductie EP Berekeningen

  • Is het vak EP Adviseur iets voor mij en zou ik het kunnen leren? En ben ik geschikt voor dit vak?
  • Ik kom eigenlijk uit de horeca en heb MBO denkniveau, maar geen bouwkundige achtergrond…
  • Wat zijn de basis dingen die ik zou moeten snappen voor ik met de vierdaagse cursus start?
  • Ik oriënteer me voor een opleiding EP-U/B om zelfstandig energielabels af te kunnen nemen. Ik heb de mogelijkheid een samenwerking aan te gaan met een makelaarskantoor.
  • Wij hebben geen technische achtergrond maar willen ons de komende maand wel gaan inlezen

Deze introductiedag is bedoeld voor iedereen die aan wil haken bij de opleiding voor Energie Prestatie Adviseur maar nog geen bouwkundige achtergrond heeft.

Meld je nu aan voor de cursus en maak kennis met het vak!

Meer informatie

Deze cursusdag is speciaal ontwikkeld voor iedereen die interesse heeft in het vak Energie Prestatie Adviseur, maar nog niet de juiste vooropleiding heeft. Maak kennis met de basisprincipes van bouwkunde. Tijdens de cursus krijg je informatie over  verschillende bouwmethoden en bouwfysica, en leer je bouwtekeningen lezen en interpreteren.

Met deze cursus doe je basiskennis op die je tijdens de vierdaagse cursus EP Woningbouw of EP Utiliteitsbouw goed kunt gebruiken.

Volg de cursus op locatie of online

Op deze dag hebben we plaats voor twintig deelnemers. Je mag de cursus op onze locatie in Zeewolde volgen maar mag er ook voor kiezen om de cursus online te volgen. Bij corona gerelateerde klachten of verkoudheid vragen we je om de les online te volgen.

Het cursusmateriaal wordt per post toegestuurd.

Cursus op locatie:

Planetenveld 45 te Zeewolde
Vanaf 8.30 ben je welkom voor een kop koffie of thee. De les start om 9.00 en eindigt rond 16.00.  Wij verzorgen  de lunch voor je.

Online les
Mocht je deze les toch liever online willen volgen dan kan dat. Je neemt dan deel aan de les via Zoom. We hebben hiervoor onze ruimte aangekleed met goede camera’s en een adequate geluidsinstallatie. Op deze manier kunnen we elkaar zonder problemen zien en horen. Uiteraard kun je vanuit huis gewoon je vragen stellen. Los van de fysieke afstand, volg je de les op een normale manier.

Cursusdata introductie EP berekeningen

  • Dinsdag 31 mei 2022
  • Donderdag 1 september 2022
  • Nieuwe cursusdagen na de zomer volgen binnenkort

Kosten

De cursusdag. inclusief lesmateriaal kost € 350,- ex btw.

Aanmelden

Je kunt hieronder direct inschrijven voor introductiedag.